Vidunderlige Nye Verden

Denne siden er startet av Njål Andersen, for å dele betraktninger om nettet og hva den har å si for oss. Det er mye skremmende og mange fantastiske muligheter som ligger i teknologien som utvikles rundt oss. Som med nesten all teknologi før, er denne verken god eller ond, men kan brukes på godt eller vondt. Den kan brukes kynisk, naivt, mye, lite, effektivt eller tankeløst, for å nevne noen.

Det er en teknologi som demokratiserer kunnskap og muligheter. Kostnadene for å publisere sine meninger, starte et foretak, finne likesinnede, kommunisere, bygge et merkevare eller så mye annet er nå nesten lik null. Det er ikke forbeholdt en spesifikk gruppe heller.

Som eksempel kan vi ta denne siden: det kostet under 500kr. å kjøpe domenet og leie serverplass.

Det tok under 10 minutter å sette opp publiseringsløsningen og poste det første innlegget. Den reelle utfordringer å finne noe å si som andre vil finne av verdi.

Så på samme måte som denne siden står og faller på undertegnedes human kapital, er muligheter nå åpne for alle som har en god ide og er villig til å jobbe for å sette den ut i livet.

Vi lever nå virkelig i en Vidunderlig Ny Verden, som har slik teknologi.